Panoráma Lakópark Nyomtat Email

A Panoráma-lakópark Tatabánya nyugati felén, 2,5 km-re van a legközelebbi autópálya-csomóponttól és 2,5 km-re a városközponttól. Jól megközelíthetõ az országos közútról. A helyi tömegközlekedésbe is bekapcsolható a terület. A domborzati viszonyok ma lankás, kisebb- nagyobb domboldalakat alkotnak. A területről jól látható Tatabánya központja, s a családi házas beépítéssel Tatabánya és vonzáskörzete csodálatos panorámát nyújthat majd az itt lakók számára.

Az elképzelés szerint a beruházó vállalkozás lehetőséget nyújt arra, hogy Tatabányán frekventált helyen, szép, csendes környezetben családi házak épljenek, kedvező áron. A tervezett marketing-terv szerint a vállalkozás egy komplex lehetőséggel biztosít a közmű, és a családi házas ingatlan építtettésével / vásárlásával kapcsolatosan. Az építési és szerelési folyamatokon keresztül, banki partnere bevonásával lehetőséget nyújt a könnyebb, gyorsabb megrendelői fedezet biztosításához.


A Panoráma-lakópark bemutatása

A Panoráma-lakópark Tatabánya belterületén épül, melyet határol a Szőlődomb utca,  tatabányai lakótömbök, a Petőfi, valamint a Rákóczi utca.
A jelenleg beépítetlen területen nagyrészt a koncepció szerint a jövőben családi házas övezet valósul meg, de kialakítást nyer még kereskedelmi, és szolgáltató, valamint gazdasági terület is.

A lakópark megvalósítása a mai kor építészeti, technológiai követelményeinek, vevői igényeknek, elvárásoknak a figyelembevételével készül. A műszaki adottságok, vevői igények szerint az elektromos ellátás, telefonhálózat és az egyéb közműhálózatok teljes terjedelemben a föld alatt kerülnek megvalósításra. A lakópark azonnal bekapcsolódhat a városi telefon, internet (ADSL, Chello) szélessávú kábeltelevíziós hálózatba.
A fenti ifrastruktúra kiépítése megtörtént.

A tervek szerint a lakópark 194 darab családi ház építésére alkalmas önálló telekingatlanból, 6 db önálló kereskedelmi, szolgáltató egységből, valamint 4 db gazdasági jellegű részből áll. A családi házas övezet telekingatlanai zömmel 800 és 1200 m2 nagyságúak, s a minimális telekméret 20 méter széles, s 40 méter hosszú. Az egyes ingatlanokat aszfalt burkolatú forgalmi út köti össze, ami jelenleg már megépült.

A szennyvíz hálózat, a csapadékvíz, ivóvíz, tűzivíz rendszer kiépítésére, rendszerenként 3260 méter csővezeték, valamint a csapadékvíz elvezetési-rendszer a domborzati viszonyoknak megfelelően zárt és nyitott aknák, árkok készítésével épült. Minden egyes telekingatlanhoz közműbekötés készül a telekhatáron belül, a domborzati viszonyoknak megfelelően.
A hőellátást gázvezeték-hálózat biztosítja. Az energiaellátást földkábellel építették meg. A forgalmi utak teljes hosszán közvilágítás épült.

A lakópark telkeinek, házainak, sorházainak és saroktelkeken épülő ikerházainak a megvásárlási lehetőségéről, hitel folyósításról érdeklődjenek irodánkban.